Entrepriser

Hovedentreprise til større projekter

Erfaring med entrepriser og faste samarbejdspartnere

Står du over for et større projekt, der involverer forskellige typer håndværkere? Hos Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning kan vi tilbyde dig en hovedentreprise, hvor vi sørger for hele projektet. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Silkeborg og omegn med deres projekter. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe med dit projekt. Vi har en masse erfaring med at udføre hovedentrepriser. Det betyder, at vi har faste samarbejdspartnere, som, vi ved, kan levere den ønskede kvalitet. Troværdighed og pålidelighed er vigtigt for os. På den måde kan vi nemlig sikre, at du får et flot og holdbart resultat.

entrepriser
Kontor
Silkeborg

Navervej 25, 8600 Silkeborg

Ring til os
86 82 81 55

Man - Tor: 07 - 16 Fre: 07 - 13

Send en mail
info@rts-aps.dk

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Vores kompetencer

Døre & Vinduer

Trænger dine vinduer og døre til en kærlig hånd? Er de utætte, og trækker det ind? Så er du kommet til det rette sted. Vi leverer døre og vinduer i topkvalitet, så de holder i mange år fremover.

Mindre nybyggerier

​Som ægte tømrere udfører vi alle opgaver inden for træ. Uanset om det er mindre opgaver eller større tiltag. Så skal bilen forkæles med en ny garage eller carport, er vi også klar med gode råd og erfaringer.

Entrepriser

Står du over for et større projekt, der involverer forskellige typer håndværkere? Vi kan tilbyde dig en hovedentreprise, hvor vi sørger for hele projektet. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Silkeborg og omegn med deres projekter.

Ombygning

Hos Resenbro Tømrer- og snedkerforretning kan vi tilbyde ombygning af hus. Vi hjælper kunder med husrenovering og ombygninger i Silkeborg og andre omkringliggende byer. Vi står også klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Tilbygninger

Drømmer du om en tilbygning til hus? Vi holder til i Silkeborg, men kommer gerne til andre byer, når du skal bruge en kompetent tømrer til dit tilbygningsprojektet. Vi har stor erfaring med at lave tilbygninger til huse. 

Tagarbejde

Vi har altid arbejdet meget med tage, og desuden samarbejder vi med en række dygtige håndværksvirksomheder, så du kan få en god, samlet løsning, hvis du ønsker, at hele taget skal skiftes. 

Scroll to Top